Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

RAXON A/S
CVR-nr. 73223113
Ribevej 8, DK-8940 Randers SV
kundeservice@raxon.dk.
+45 7370 7577

 

Kundeservice åbningstider:
Mandag-Torsdag: 8.00-16.00.
Fredag: 8.00-13.00.
kundeservice@raxon.dk.

De nedenstående handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på raxon.dk. Alle aftaler indgået i forbindelse med et køb på raxon.dk er beskrevet på dansk og er underlagt dansk lovgivning. Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på raxon.dk.

RAXON tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer. Alle priser er angivet i DKK og ekskl. moms.

 

Ordrebekræftelse og risikoovergang

Efter bestilling af de ønskede varer modtager du en kvittering via e-mail. Hvis du ønsker at annullere eller ændre noget i din ordre skal du tage kontakt til vores kundeservice hurtigst muligt. Der vil blive givet besked om eventuelle restordrer eller længere leveringstider på den oplyste e-mailadresse.  

Ejerskab af de bestilte varer overgår først til dig, når de er blevet leveret til dig og vi har modtaget fuld betaling. Efter levering til dig overgår ansvaret for deres bortkomst eller ødelæggelse ligeledes til dig. Hvis varen skades eller går tabt under transporten til dig er raxon.dk betalingsansvarlig. Hvis dette er sket er du forpligtet til at underrette vores kundeservice indenfor rimelig tid. Hvis varen skades eller går bort under en returforsendelse til raxon.dk er du betalingsansvarlig.

 

Sikkerhed ved køb og betaling

Raxon.dk forbeholder sig ret til at ophæve et køb, hvis der er mistanke om bedrageri. Alle mistænkte bedragerier vil blive meldt til politiet. Vi forbeholder os ligeledes retten til at ophæve et køb, hvis der er mistanke om indkøb til videresalg.

På raxon.dk kan der betales med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • MobilePay

 

Alle betalinger med betalingskort går igennem et krypteret betalingssystem, så RAXON er aldrig i besiddelse af nogen former for betalingsoplysninger. Der videregives dermed ingen oplysninger. RAXON kan desuden kun hæve det beløb, der er godkendt før gennemførelse af købet. Beløbet trækkes først, når vi sender dine varer.  

Når du opretter en konto på raxon.dk kræves et personligt password. Du har ansvaret for at opbevare passwordet sikkert, så det kun er dig, der har adgang til det. Vi har ikke adgang til dit valgte password.

 

Fragt

Levering sker indenfor 2-5 hverdage i Danmark. Forsendelser leveres af GLS til kontohavers firmaadresse.
Vi forbeholder os retten til at opkræve gebyrer i forbindelse med uafhentede pakker og pakker, der er blevet afvist ved modtagelsen.

 

Reklamation

Vi garanterer, at de bestilte varer er uden fejl ved leveringen. Skulle du mod forventning have modtaget en defekt eller forkert vare skal du kontakte kundeservice hurtigst muligt på mail kundeservice@raxon.dk. I forbindelse med køb på raxon.dk har du altid 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med Købeloven mod forevisning af gyldig ordrebekræftelse eller kvittering. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, som er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb. Købelovens mangelregler kan finde anvendelse. Eventuelle klager kan sendes til kundeservice@raxon.dk.


Adresse for reklamationsvarer:

RAXON A/S
Mrk.: Webshop Reklamation
Ribevej 8
DK-8940 Randers SV

 

Ændring af handelsbetingelserne

Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser i ethvert omfang, det er nødvendigt. De ændrede vilkår kan altid findes på raxon.dk. Tilpassede eller ændrede vilkår er kun gældende for bestillinger, der er foretaget efter at ændringerne er foretaget og trådt i kraft.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos RAXON A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.raxon.dk er Thomas Darø.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@raxon.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@raxon.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk  

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30.01.2020

Creditcards